Website nodig?

Een website kan gezien worden als het digitale visitekaartje van jouw merk. Echter is naar onze mening deze definitie niet voldoende. Je wilt namelijk naast het door vertalen van jouw brand identity ook de gewenste conversies bewerkstelligen. Wij zien een website daarom als een tweeledig raakvlak tussen consument en merk.

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn storytellers en brand creators dus uiteraard hechten wij veel waarde aan de juiste vertaling van de brand identity via de website. De gewenste op te wekken emotie opwekken bij de bezoeker heeft altijd onze prioriteit. We bedoelen met tweeledig enkel dat de commerciële en converterende waarde van de site niet uit het oog verloren gaat.

Simpelweg gezegd: Wij scoren!

Website, hoe maken we die?

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant! Elk project begint met een analyse, waarin we samen met jou bepalen wat belangrijk is. Wat er op de website moet worden gepresenteerd en we bepalen de manier om dit te bereiken.

Webdesign is onze ware liefde. Naja één van onze ware liefdes dan! (We zijn zo liefdevol) Websites zijn voor ons het perfecte digitale raakvlak tussen consument en merk om al onze skills te tonen. Zo vertalen we de identiteit a.d.h.v. de juiste content, teksten en tone of voice. Terwijl we tegelijkertijd al onze technieken inzetten om de website zo goed mogelijk te laten converteren. Wanneer we dit dan ook nog eens via onze UI & UX-begeleiding mogen controleren en advies hierin uit brengen kan ons geluk niet meer op!

Wij zijn up-to-date met de laatste technieken en proberen je niet alleen visueel aantrekkelijke websites te brengen, maar ook technologieën die je niet mag missen. Dankzij deze samenvoeging van onze disciplines, is elke website van onze digitale banketbakkerij aantrekkelijk, origineel, duidelijk, bruikbaar, meetbaar en vooral functioneel!

verhalen verbinden ons

je verhaal vertaalt in een website?

website of een webshop
wij weten hoe

Khalid Karmoudi

Wat wij kunnen

Hier waar we goed in zijn. helpen wij merken hun verhaal te vertellen.

Hoe wij werken

Samen IETS UNIEKS BOUWEN

INVULLING

1 Vragen

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant! Elk project begint met een analyse, waarin we samen met jou bepalen wat belangrijk is. Wat er op de website moet worden gepresenteerd en we bepalen de manier om dit te bereiken.

Webdesign UI

Wij geloven heilig in een optimale beleving en ervaring van jouw website. Met een wireframe (schematische indeling van de website) slaan we de website als het ware plat en kijken we naar de wijze van navigeren. Een standaard is dat wij geloven dat iedere gewenste conversie binnen 3 klikken te bereiken is. Webdesign is onze ware liefde. Naja één van onze ware liefdes dan! (We zijn zo liefdevol) Websites zijn voor ons het perfecte digitale raakvlak tussen consument en merk om al onze skills te tonen. Zo vertalen we de identiteit a.d.h.v. de juiste content, teksten en tone of voice. Terwijl we tegelijkertijd al onze technieken inzetten om de mobile en desktop versie zo goed mogelijk te laten converteren.

BOUWEN

Let’s go! We gaan aan de slag met het maken van je website. We schrapen al onze kennis en werklust bij elkaar om de beste versie website te maken voor jouw merk. Uiteraard richten wij websites in voor een optimale vindbaarheid voor Google, logisch!

Testen en Live

Zekerheid voor alles. Daarom gaan we uitgebreid de website testen op koppelingen, functionaliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Beter safe than sorry! Trek de champagne maar open. Waarschijnlijk doen we dit samen 😉 De nieuwe website staat online en is voor iedereen vindbaar!

Danny Windsant 2kwadraat

Een website geheel op maat

graag gaan wij vrijblijvend
het gesprek met u aan

Danny windsant