Content creation

Een optimale online experience van jouw merk.

Content creation (foto & film) en website combineren voor een uitgedachte online ervaring. Wek de gewenste emotie op bij jouw klanten door gebruik te maken van brand-id matchende beelden, teksten en webdesign. Vertel jouw verhaal in de digitale wereld en laat jouw merk online ervaren zoals jij dat voor ogen hebt.

Meer dan ooit bevindt jouw doelgroep zich op het groeiende digitale landschap. Deze online wereld wordt steeds sneller, gebruiksvriendelijker en interactiever. Maar daarmee tegelijkertijd ook uitdagender voor merken. Want hoe ga jij ervoor zorgen dat jouw verhaal, jouw identiteit en de emotie die je wilt opwekken op de juiste manier ervaren wordt via een beeldscherm?

verhalen verbinden ons

CONTENT CREATION BY CREATIVE MINDS

No worries, onze creative minds weten precies hoe! Ons team van creatievelingen gaat op zoek naar de “why” van jouw merk of organisatie. Oftewel naar de drijfveer van jouw merk. Waarom doe je wat je doet en hoe vormt dit zich tot de huidige merk identiteit? Deze vraagstelling is voor ons het vertrekpunt van een succesvolle samenwerking en eindresultaat. Om jouw merk op de juiste manier over te laten komen op beeldschermen moeten we namelijk de diepte in gaan.

Aan de hand van de ontvangen informatie bedenken we een passende content creation strategie. We gaan aan de slag met een guideline die verteld hoe jouw merk beeld en tekst dient in te zetten om die gewenste emotie op te wekken en een juiste presentatie van jouw merk identiteit geeft.  Geloof ons, het zit hem in de kleine dingen. Modellen die in de camera kijken of juist niet, gedragsregels in teksten als jij of u en de optimale user experience waarmee de bezoeker door je website navigeert.  Een mix van gedrag, tekst en beeld is de key naar waardevolle content creation die het verhaal van jouw merk vertellen.

Jouw verhaal vastleggen?

je verhaal vastleggen op beeld
is mijn talent en passie

Jeffrey Scheffers

EIGEN CONTENT ALS EYECATHER!

Content creation met bewegend beeld zorgt voor een pakkende eerste indruk! Wanneer jouw doelgroep op je website komt, wil je ze in een keer overtuigen. Je wilt laten zien dat ze bij het juiste digitale adres zijn aangekomen en niet meer verder hoeven te zoeken. Wij begrijpen dat! 2kwadraat zorgt ervoor dat in één oogopslag de aandacht van de bezoeker gewekt wordt. We pakken de aandacht en creëren een directe digitale kennismaking met jouw merk.

De video kan ingezet worden als een visuele presentatie van je merk, als instructievideo of als een verslaggeving. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als onze creativiteit. We denken graag met je mee, niemand kent jouw merk immers beter dan jij zelf. Wij weten enkel hoe we jouw merk dienen te laten ervaren zoals nooit tevoren.

Content creation onderdelen.

2kwadraat heeft de dienst content creation onderverdeelt in meerdere varianten. Er is uiteraard altijd een combinatie van de onderdelen mogelijk. Net als een totaalpakket met alle disciplines. Welke combinatie of welke variant het beste bij je past nemen we graag in een persoonlijk gesprek met je door. De basis onderdelen zijn:

BRANDMOVIE

Breng je verhaal tot leven

Laat je merk beleven! Roep de gewenste emotie op door op cinemafotografische verfilming van je verhaal. Laat de ontvangers kennis maken met je merk en daag ze uit de binding met je merk aan te gaan. 

CONTENT CREATIE

eigen content voor ieder digitaal raakvlak

Naast de website is social media een platform waarop de merk identiteit perfect door vertaald kan worden. Via social media heeft jouw doelgroep het idee dat ze dichterbij staan. Het voelt als een directe persoonlijke communicatie, maak hier gebruik van!

VIDEO MARKETING

BEELDENDE CONVERSIE GERICHTE CAMPAGNES

Geslepen en tot in detail uitgedachte marketing campagnes waarin jouw video content centraal staat. Wij bereiken jouw doelgroep, vertellen jouw verhaal en laten jouw merk ervaren via brand ID matchende beelden.

Jouw verhaal vertellen?

je verhaal vastleggen op beeld
is mijn talent en passie

Jeffrey Scheffers