Diensten

Wij helpen merken hun verhaal te vertellen, zo realiseren we fans van jouw merk.

2kwadraat is een Branding Agency. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van je merk. Wij zorgen er voor dat je merk op ieder gewenst raakvlak tussen consument en merk optimaal wordt beleefd.  Door het realiseren van een passende merkbeleving zorgen we ervoor dat de gewenste emotie opgewerkt wordt bij de helden van jouw verhaal.

verhalen verbinden ons

Storytelling

de rode draad van je verhaal

2kwadraat realiseert/postitioneert merken vanuit hun eigen overtuiging. Merken hebben een verhaal dat vertelt moet worden. Samen gaan we op zoek naar de WHY van jouw merk. We zorgen ervoor dat de gewenste emotie bij de consument opgewekt wordt tijdens aanrakingen met jouw merk. 

Met de juiste branding maak je van je merk een totaalbeleving.  Met onze branding expertises geven we body and soul aan je merk. We zorgen dat het een stem heeft, zetten het mooi in de picture en bouwen er een boeiende story rond. We geven leven aan een sterk merk door uniformiteit in look and feel te realiseren. 

Branding

Waarom besta je als merk?

Website

digitaal je verhaal vertellen en scoren

Websites die converteren, diepgang hebben en de gewenste emotie opwekken. De mogelijkheden op het huidige web 3.0 zijn eindeloos. 2kwadraat heeft een team van development specialisten die digitale wensen omzet in een website op maat  waar je trots op bent. 

Onze strategen stellen een online marketing strategie op voor iedere tak in jouw organisatie, van operationeel niveau tot je corporate bedrijfsstrategie. Boekt jouw website of campagne minder resultaat dan je gehoopt had? Laat ons er eens naar kijken. Onze online marketing experts weten de wegen over het digitale landschap en spreken de taal van de zoekmachines. 

Online Marketing

Je verhaal online vindbaar maken

Content creation

je verhaal moet gehoord en gezien worden

Content creation (foto & film) realiseren voor een uitgedachte online ervaring. Wek de gewenste emotie op bij jouw klanten door gebruik te maken van brand-id matchende beelden. Vertel jouw verhaal in de digitale wereld en laat jouw merk online ervaren zoals jij dat voor ogen hebt.

Danny Windsant 2kwadraat

Jouw verhaal vertellen?

graag gaan wij vrijblijvend
het gesprek met u aan

Danny Windsant

+31 06 57 54 57 46
danny@2kwadraat.nl