peper vastgoed

Peper, pittig, energiek… Een complete, matchende online brand identity voor hét merk dat in Zwolle, vastgoed eigenaren volledig ontzorgt.

Vanaf het eerste telefoongesprek met David van Peper Vastgoed werd duidelijk dat er een match tussen 2kwadraat en Peper Vastgoed aanwezig was. In dit gesprek gaf David namelijk gelijk aan dat hij op zoek is naar een partij die de identiteit van hun merk ECHT naar boven weet te halen. Alle reden voor ons om naar het prachtige Zwolle af te reizen en te kijken hoe wij de wensen van David en Tjeerd werkelijkheid kunnen laten worden.

2kwadraat ging op zoek naar de beweegredenen van Tjeerd en David om Peper Vastgoed te starten. Hier kwam uit naar voren dat de heren in het verleden beiden actief zijn geweest in het vastgoed en een financiële sector hiervan. De branche ligt hen en de twee jeugdvrienden willen graag samengroeien tot een erkende vastgoedbeheer partij in Zwolle. De drive, wilskracht, doorzettingsvermogen en brains zijn aanwezig om Peper Vastgoed tot een succes te laten ontwikkelen. Nu alleen de uitstraling nog.

De twee vrienden willen professioneler ogen. Ze zijn beiden ontzettend open en gemakkelijk te benaderen en zeer joviaal. Echter zouden ze graag professioneler gepositioneerd worden zodat ook de grootste accounts die Zwolle te bieden heeft hen niet ontschiet.

Professioneler ogen klinkt wellicht als een voor de hand liggende optie maar dat is het in dit geval niet. 2kwadraat wilt het benaderbare en regionale (beide heren zijn geboren en getogen in Zwolle) terug laten komen in de aanrakingen met het merk Peper Vastgoed.

2kwadraat ontwikkelde een logo system, digital styleguide, website en social mediakanalen voor Peper Vastgoed waar het gevoel van Zwolle, ervaring, deskundigheid en vertrouwen direct te voelen is. De identiteit nodigt uit om het gesprek aan te gaan en wekt de nieuwsgierigheid van mogelijke nieuwe zakenpartners.

Danny Windsant 2kwadraat

Jouw verhaal vertellen?

graag gaan wij vrijblijvend
het gesprek met u aan

Danny Windsant

0165 370 371
danny@2kwadraat.nl