Peper Vastgoed

 Peper, pittig, energiek… Een complete, matchende online brand identity voor hét merk dat in Zwolle, vastgoed eigenaren volledig ontzorgt.

+ 0
Website
0
Panden
0
Waardering

Vanaf het eerste telefoongesprek met David van Peper Vastgoed werd duidelijk dat er een match tussen 2kwadraat en Peper Vastgoed aanwezig was. In dit gesprek gaf David namelijk gelijk aan dat hij op zoek is naar een partij die de identiteit van hun merk ECHT naar boven weet te halen. Alle reden voor ons om naar het prachtige Zwolle af te reizen en te kijken hoe wij de wensen van David en Tjeerd werkelijkheid kunnen laten worden.

2kwadraat ging op zoek naar de beweegredenen van Tjeerd en David om Peper Vastgoed te starten. Hier kwam uit naar voren dat de heren in het verleden beiden actief zijn geweest in het vastgoed en een financiële sector hiervan. De branche ligt hen en de twee jeugdvrienden willen graag samengroeien tot een erkende vastgoedbeheer partij in Zwolle. De drive, wilskracht, doorzettingsvermogen en brains zijn aanwezig om Peper Vastgoed tot een succes te laten ontwikkelen. Nu alleen de uitstraling nog.

De twee vrienden willen professioneler ogen. Ze zijn beiden ontzettend open en gemakkelijk te benaderen en zeer joviaal. Echter zouden ze graag professioneler gepositioneerd worden zodat ook de grootste accounts die Zwolle te bieden heeft hen niet ontschiet.

Branding Peper vastgoed

Professioneler ogen klinkt wellicht als een voor de hand liggende optie maar dat is het in dit geval niet. 2kwadraat wilt het benaderbare en regionale (beide heren zijn geboren en getogen in Zwolle) terug laten komen in de aanrakingen met het merk Peper Vastgoed.

2kwadraat ontwikkelde een logo system, digital styleguide, website en social mediakanalen voor Peper Vastgoed waar het gevoel van Zwolle, ervaring, deskundigheid en vertrouwen direct te voelen is. De identiteit nodigt uit om het gesprek aan te gaan en wekt de nieuwsgierigheid van mogelijke nieuwe zakenpartners.

Font: Helvetica

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrst
1234567890
<>?:"|{}!@#$%^&*()_+€=-[];'\/.,§±

“We zijn ontzettend trots op het eindresultaat. Het is bijzonder om te zien hoe de mannen van 2kwadraat onze identiteit hebben door vertaalt naar design en branding. Chapeau!”

D. Colijn – Peper Vastgoed

Door het bundelen van de kernwaarden, deze te vervormen tot een corporate story en dit als algemeen vertrekpunt te gebruiken voor de branding creëerde een glimlach op de gezichten van Tjeerd en David.

Ze voelen dat hun geloof in hun merk op de juiste manier gepresenteerd wordt tijdens de aanraakmomenten die mensen met hun merk hebben. Het geeft hen vertrouwen en geeft hen het gevoel van trots.De kleuren en de typografie die gebruikt is zorgt voor een zakelijke en “hoger segment” uitstraling dan waar Peper Vastgoed eerst in opereerde. Dit zorgt ervoor dat de wens om professioneler te ogen en grotere vastgoed cases te beheren dichterbij voelt dan ooit.

“Dit is wat ik voor ogen had voordat wij deze reis met 2kwadraat aan gingen!”