Bel 0657545746

WEBSITE

Website

Een website kan gezien worden als het digitale visitekaartje van jouw merk. Echter is naar onze mening deze definitie niet voldoende. Je wilt namelijk naast het door vertalen van jouw brand identity, ook de gewenste conversies bewerkstelligen. Wij zien een website daarom als een tweeledig raakvlak tussen consument en merk.

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn storytellers en brand creators dus uiteraard hechten wij veel waarde aan de juiste vertaling van de brand identity via de website. De gewenste emotie opwekken bij de consument, of in dit geval bezoeker heeft altijd onze prioriteit. We bedoelen met tweeledig, enkel dat de commerciële en converterende waarde van de site niet uit het oog verloren gaat. Simpelweg gezegd: Wij scoren!

online
Website, hoe maken we die?

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant! Elk project begint met een analyse, waarin we samen met jou bepalen wat belangrijk is. Wat er op de website moet worden gepresenteerd en we bepalen de manier om dit te bereiken.

Webdesign is onze ware liefde. Naja één van onze ware liefdes dan! (We zijn zo liefdevol) Websites zijn voor ons het perfecte digitale raakvlak tussen consument en merk om al onze skills te tonen. Zo vertalen we de identiteit a.d.h.v. de juiste content, teksten en tone of voice. Terwijl we tegelijkertijd al onze technieken inzetten om de website zo goed mogelijk te laten converteren. Wanneer we dit dan ook nog eens via onze UI & UX-begeleiding mogen controleren en advies hierin uit brengen kan ons geluk niet meer op!

Wij zijn up-to-date met de laatste technieken en proberen je niet alleen visueel aantrekkelijke websites te brengen, maar ook technologieën die je niet mag missen. Dankzij deze samenvoeging van onze disciplines, is elke website van onze digitale banketbakkerij aantrekkelijk, origineel, duidelijk, bruikbaar, meetbaar en vooral functioneel!

Onze specialiteiten:

Corporate pages
One Pager
Product pages
Webshops
Applicaties
UI & UX
Webdesign

Website, de basiselementen.

Een website bevat veel elementen die leiden tot succes. De meningen over welke elementen een goed werkende website moet bevatten zijn zeer uiteenlopend. Wij geloven in de perfecte mix tussen:

1

Vertalen van de brand identity

3

3 Clickmethode

5

Makkelijk aan te passen door eigenaar

2

Altijd de beste User Experience

4

Organische vindbaarheid

Wireframe

Voordat het eigenlijke ontwerp van de website wordt gemaakt, creëren we de informatiearchitectuur (AI) van de website die als basis dient voor schematische voorstellen (wireframes) of voor de prototypen van verschillende unieke beelden op jouw website. Dit is de basis van elke goede website. Door een goede wireframe te realiseren zorgen wij ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid en de conversies geoptimaliseerd worden.

Easy to use CMS

Voor elk project ontwikkelen we een op maat gemaakte website. Onze websites worden gemaakt in WordPress. Het is intuïtief, gemakkelijk, transparant en volledig aanpasbaar volgens de specifieke wensen van jouw merk. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Zo zorgen wij ervoor dat de website ook daadwerkelijk jouw website is en je ons niet voor ieder wissewasje hoeft in te schakelen.

Front-end & Back-end.

Onze kennis stopt echter niet daar! Is er een functionaliteit die je nodig hebt? Zeg het gewoon en we zullen het graag nog een keer programmeren! We hebben zowel front-end als back-end developers in ons team die geen enkele uitdaging uit de weg gaan.

Marketing
Reclame
2kwadraat
Beste
Reclamebureau
SEO

Het organisch zo goed mogelijk scoren van jouw website staat hoog op ons eisenlijst. Een website moet gevonden worden. Een digitaal visitekaartje welke niet gevonden wordt kan ook niet converteren! Dat beseffen we maar al te goed. Daarom leveren wij alle websites af met een SEO-optimalisatie zodat jouw website gelijk optimaal ingedeeld is om gevonden te worden in alle zoekmachines.

Website, voor wie?

Een website is voor iedereen aan te raden die online vindbaar wil zijn en zijn producten of diensten op het digitale netwerk wenst aan te bieden. Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren multinational, het maakt ons allemaal niets uit! Wij hebben voor iedereen de gewenste digitale oplossing. Wij maken de meest optimale website voor jouw brand.

Wil jij ook een website die emoties opwekt en converteert?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk