WEBSHOP

Webshop

Webshop, wat is dat?

Een webshop is bijna niet meer weg te denken voor de ondernemer van nu. Steeds meer type artikelen of diensten worden online aangeschaft door de consument. Van de dagelijkse boodschappen tot aan producten die wellicht te gek zijn om te verzinnen. Alles is tegenwoordig online beschikbaar voor de consument. Het daarvan is dat jij als ondernemer met jouw producten of diensten altijd open bent en de consument altijd kan voorzien van zijn gewenste producten.

In onze ogen hoort een goede webshop 3 dingen te doen:

1

Converteren!

2

Online Experience bieden die past bij jouw merk

3

Analyseren

1

Converterten!

3

Analyseren

2

Online Experience bieden die past bij jouw merk

Als je een webshop opent heb je uiteraard het doel dat deze converteert. Je wilt de producten die je aanbiedt digitaal verkopen. Echter vinden wij dat een goede webshop de identiteit van jouw merk dient door te vertalen. De consument dient een fan te worden van jouw merk. Een match tussen online experience en service is een element dat niet verloren mag gaan in de huidige e-commerce economie. Daarnaast is het belangrijk dat er zorgvuldig met alle inkomende data omgegaan wordt. Zowel voor privacy doeleinden van de consument maar ook zeker als toegevoegde waarde voor de in te zetten marketing tools.

Webshop, hoe maken we die?

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant. Elk project begint met een analyse waarin we samen met jou bepalen wat belangrijk is. Wat er op de website moet worden gepresenteerd en we bepalen de manier om dit te bereiken.

 2kwadraat gaat nadat we kennis gemaakt hebben met jouw brand aan de slag met een schets. Deze schets noemen we een wireframe en dient als de schematische informatiestructuur (AI) van jouw webshop. Zo brengen we het aanbod van de producten of diensten die de webshop dient te verkopen en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop in kaart.

Wij geloven dat iedere consument binnen maximaal 3 clicks bij zijn of haar gewenste conversie dient te komen. Zowel op telefoon als op desktop. De consument moet zo snel mogelijk bij zijn gewenste conversie zijn. A.d.h.v het wireframe zorgen wij ervoor dat deze 3 clicks regel gehanteerd wordt.

Webdesign is onze ware liefde. Naja één van onze ware liefdes dan! (We zijn zo liefdevol). Webshops zijn voor ons een belangrijk digitaal raakvlak tussen consument en merk. Niet alleen om te converteren maar ook om de brand identity en brand experience voelbaar te maken bij de consument. We vertalen de identiteit van het merk door in de webshop a.d.h.v. de juiste (product) fotografie of content, teksten, tone of voice en user experience.

Onze specialiteiten:

Corporate pages
One Pager
Product pages
Webshops
Applicaties
UI & UX
Webdesign

Webshop, de basiselementen.

Een goede webshop bevat een combinatie van elementen die leiden tot succes. De meningen over welke elementen een goed werkende webshop moet bevatten zijn zeer uiteenlopend. Onze E-commerce specialisten geloven in de perfecte mix tussen:

1

Vertalen van de merk-identiteit

2

User Experience

3

3 clickmethode

4

Overal toepasbaar

5

Makkelijk aan te passen door eigenaar

6

Analyse van data

1

Vertalen van de merk-identiteit

3

3 clickmethode

5

Makkelijk aan te passen door eigenaar

2

User Experience

4

Overal toepasbaar

6

Analyse van data

Brand experience.

Waar consumenten vroeger fysiek naar een winkel moesten om ondergedompeld te worden in de brand experience van een merk kan dit tegenwoordig perfect op hun beeldscherm. 2kwadraat zorgt ervoor dat de look, feel en experience van jouw webshop matcht met het gevoel dat je wilt uitstralen.

Easy to use.

Een goede webshop geniet een ideale user experience. De consument moet makkelijk zijn conversies voltooien en dient z.s.m. bij de juiste conversie te geraken. Door onze sterke wireframes en UI/UX controle die we maandelijks uitvoeren weten wij precies welke kleine aanpassingen op jouw webshop voor nog meer tevreden klanten en conversies gaat zorgen.

De huidige online consument bevindt zich overal en nergens. Waar de consument ook is of welk platform hij ook gebruikt om jouw webshop te bezoeken. Jouw merk en zijn producten moeten altijd toegankelijk zijn. Buiten een goede gebruiksvriendelijkheid is het voor ons een zeer belangrijk aspect dat jouw webshop doet wat hij belooft in iedere denkbare situatie op ieder denkbaar mobiel platform. Al onze webshops werken even goed op desktop als op mobile.

Quick changes.

Een webshop moet geen ingewikkelde dataspaghetti zijn waardoor jij alleen bij ons terecht kan om een nieuw product te uploaden of een korting toe te voegen. 2kwadraat maakt de webshop ook voor jou als eigenaar van de webshop zo gebruiksvriendelijk. Wijzigingen doorvoeren en reageren op binnenkomende vragen moet een verrijking zijn, niet een overwinning.

Data!

Onze e-commerce specialisten lopen warm voor data. Iedere vorm van data is bruikbare data. Zo voegen we automatisering processen toe met betrekking tot de voorraad en betaalmethodes van jouw webshop. Zorgen we ervoor dat je alles te weten komt wat je te weten mag komen van jouw consumenten en zetten we deze informatie om in bruikbare data. We kunnen alles automatiseren voor je! Vraag ons naar de mogelijkheden als je specifieke wensen hebt, we sparren altijd graag om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Marketing
Reclame
2kwadraat
Beste
Reclamebureau
Webshop, voor wie?

Een webshop is voor iedereen aan te raden die online zijn of haar producten/diensten aan wilt bieden aan de consument. Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren multinational, het maakt ons allemaal niets uit! Wij hebben voor iedereen de gewenste digitale oplossing. Wij maken de meest optimale webshop voor jouw merk.

Een webshop die converteert en online jouw brand-identity vertaald?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk

Adres

Hogerwerf 7
4704RV Roosendaal
Nederland