2kwadraat Starterspakketten

Een professionele visuele identiteit op online raakvlakken vanaf de start van jouw onderneming. 

Vertel jouw uniek verhaal vanaf het eerste hoofdstuk! 

Starters zijn de spil van onze zakelijke samenleving. Wij steunen de durfals en lefhebbers van ondernemend Nederland. Met alle zaken die geregeld moeten worden zit jij waarschijnlijk niet te wachten op het maken van een passende huisstijl, website en/of logo. Terwijl dit wel een belangrijk onderdeel van jouw onderneming is.

Wij snappen dat en laat dit nou net ons ding zijn! 2kwadraat, specialisten in storytelling, branding en marketing helpt jou! Wij weten als geen ander hoe wij jouw brand-identity vorm moeten geven op het digitale landschap. Wij zorgen voor een professionele, met passie ontworpen, complete huisstijl waar jij en jouw klanten trots op zijn.

Benieuwd wat een starterspakket voor jouw onderneming kan betekenen? 

Je wilt dat jouw klanten jouw merk kunnen vinden wanneer ze naar jouw merk zoeken. Je wilt ook dat de aanrakingen van potentiele klanten met jouw merk een bepaald gevoel en herkenning oproept, zodat ze in de toekomst aan jouw merk denken wanneer ze de diensten die jij aanbiedt nodig hebben. No problem! Wij regelen het voor je met ons starterspakket.

Met trots bieden wij onze 2kwadraat starterspakketten aan. Een compleet brandingpakket voor een vriendelijke prijs verdeelt over één kalenderjaar. Je betaalt tenslotte al genoeg tijdens de start van je onderneming 😉

Ons 2kwadraat totaalpakket bestaat uit:

  • Creatieve sessie om de identiteit van jouw merk te bepalen
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl – Style guide met verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld design van jouw bedrijfskleding.
  • Website (5 pagina’s – SEO geoptimaliseerd)
  • 2 volledig ingerichte social mediakanalen naar eigen keuze. Bv Facebook & LinkedIn
  • Googlebedrijvenpagina ingericht
  • Alle bovenstaande items zullen ingevuld worden a.d.h.v. de bepaalde huisstijl.

Nu zien we je kijken en afvragen wat kost dit allemaal wel niet?! Wij hebben goed nieuws voor je. Je betaalt voor dit volledige pakket slechts €3400,- ex. B.T.W. (i.p.v. €3850,-) verdeeld over 12 kalendermaanden. Omgerekend slechts €250,- ex. B.T.W. per maand met een eenmalig start bedrag van €400,- bij het begin van onze samenwerking.

Let wel op! Er zijn maar 8 plekken beschikbaar per kalenderjaar. Geniet nu nog van €450,- euro korting en stuur een mailtje. Of vraag Danny langs te komen voor een kennismakingsgesprek.

Met het 2kwadraat starterspakket heb je jouw branding/ visuele identiteit tot in de puntjes in orde bij de start van jouw onderneming. Wie wil dat nou niet? Wij leveren het totale bovengenoemde pakket aan bij je. Zodra dit gedaan is gaan we pas van start met het factureren van de 12 betaaltermijnen. 

Eerst de uitstraling dan pas de betaling!

Starters pakketten:

Wil je meer weten over het starterspakket?

Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met Danny. Een luisterend oor die wensen omzet in doelen. Wij luisteren graag naar je verhaal.

2kwadraat danny

Danny Windsant

Strategic Director