SOCIAL MEDIA

Social Media

Social media, wat is dat?

Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar zonder tussenkomst van een professionele redactie gebruikers de inhoud verzorgen. Er vindt voornamelijk interactie plaats tussen de gebruikers van het media.

Als merk kan je perfect inspelen op deze interacties tussen de gebruikers. Je kan ze een reden geven te reageren op jouw uiting. Social media biedt tal van mogelijkheden om als merk jouw product of dienst in de zogenoemde discussiegroep te gooien. Daarnaast dienen social media kanalen als een verlengstuk van jouw communicatie uiting en kunnen ze niet meer ontbreken in een hedendaagse marketingmix.

De content die jouw merk op social media communiceert komt dicht bij de ontvanger en zegt veel over jouw merk. Meer dan je wellicht verwacht! Onbewust wordt door de ontvanger van de uiting namelijk een gevoel gerealiseerd zodra hij in aanraking komt met de uiting. Als merk wil je dat deze opgewekte en onbewuste emotie een emotie is die overeenkomt met de waarden en identiteit van jouw merk. Je wil identificatie tussen ontvanger en merk realiseren. Een sterke identificatie vormt de ontvanger om tot een betrokken deelnemer en op langer termijn een fan van jouw merk.

Onze specialiteiten:

Corporate fims
Copywriting
Corporate fotoshoots
Content guidelines
SEO
SEA
Content strategy

Scoial media, de basiselementen.

2kwadraat maakt een algemeen onderscheid tussen organische en betaalde campagnes. De segmentering en doelgroep benadering op de meeste social mediakanalen zijn zo specifiek en uitgebreid dat betaalde campagnes een absoluut pluspunt zijn voor jouw brand strategy. De aanpak van 2kwadraat is effectief gebleken. Wij combineren een organische campagne met een betaalde en passen a.d.h.v. een zorgvuldige data-analyse de campagne aan om nog meer resultaat te behalen. Wat je doel ook is, wij verzinnen er een campagne op en converteren!

Social media, voor wie?

Social media is letterlijk voor iedereen geschikt. Van branding campagnes tot aan het converteren van ingevulde inschrijfformulieren van de plaatselijke tafeltennisbond. Wij fixen het! Of je nu een multinational bent of een startende kapper om de hoek… het maakt ons allemaal niets uit! Ieder verhaal is uniek en iedere content die een uniek verhaal verteld dient uniek gemaakt te worden!

Jouw brand-identity vertalen over social media?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk

Adres

Hogerwerf 7
4704RV Roosendaal
Nederland