SOCIAL MEDIA

SEA

Search Engine Advertisement

SEO

Search Engine Optimization

SEA / SEO, wat is dat?
Als eerste vindbaar in Google en de overige zoekmachines. Dat klinkt als de natte droom voor heel veel ondernemers! Uiteraard is dit ook een zeer belangrijke tool. Je hebt niets aan een website van jouw merk als hij slecht vindbaar is. Daar zijn we het allemaal wel over eens denken wij.

SEO – Search Engine Optimization
Een goede page rank is cruciaal om organisch op een hogere plaatsing in de zoekmachines te komen. Om een goede page rank te realiseren dient jouw website of webshop zowel qua leesbaarheid als technische invulling te voldoen aan een aantal criteria waar Google jouw pagina op toets.

SEA – Seach Engine Advertising
De naam zegt het al. SEA betreft de betaalde mogelijkheid om te adverteren in zowel search als display vertoningen. Onze experts en E-commerce specialisten zijn op de hoogte van alle laatste technische ontwikkelingen. Hun handen jeuken om resultaten te behalen voor een zo’n laag mogelijke cpc (cost per click).
Marketing
Reclame
2kwadraat
Beste
Reclamebureau
SEO/ SEA campagnes, hoe maken we die?

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant. Elk project begint met een analyse waarin we samen met jou (de klant) bepalen wat belangrijk voor jou is, welk doel de campagne voor jouw merk heeft en wat de toevoeging van de campagne voor jouw merk of consument dient te zijn.

Wij willen weten waarom jij een bepaalde actie wilt ondernemen. Wij willen begrijpen wat jouw einddoel is? Als 2kwadraat dit geformuleerd heeft gaan wij aan de slag. We realiseren een resultaatgerichte en effectieve campagne die volgens ons een essentiële bijdrage heeft in het realiseren van het eindresultaat.

SEO.

De websites die 2kwadraat oplevert leveren wij het liefst op met onze eigen SEO-basis element. Op zijn minst dan! Dit is een basis toevoeging van page rank items die wij aan jouw website toevoegen om de organische vindbaarheid te stimuleren. Mocht je dit echter nog niet genoeg vinden duiken we graag de diepe wondere wereld van SEO in voor jouw merk.

SEA.

Net als bij de organische invulling willen wij de wensen van onze klant, jij dus! weten. We willen weten naar welk doel we streven en wat de gewenste conversies zijn die behaald dienen te worden. Wanneer we deze vervolgens duidelijk in beeld hebben maken wij een search word onderzoek voor je. In dit onderzoek staan gerelateerde zoekwoorden die interessant voor jouw campagne kunnen zijn. We kijken tevens kritisch naar de voor en nadelen van een search of display campagne. Oh ja, ook niet onbelangrijk, je betaald Google per opgedane click! No cure no pay dus.

Wanneer we dit search word onderzoek met jou overlegt hebben zullen we de strategie en optimalisaties met jou doornemen. Uiteindelijk bepaal jij wat er maximaal of minimaal uitgegeven wordt aan jouw campagne en welke resultaten je voor welk bedrag wenst te zien.

Onze specialiteiten:

Corporate fims
Copywriting
Corporate fotoshoots
Content guidelines
SEO
SEA
Content strategy

SEO / SEA, de basiselementen.

SEO
  • organische uitvoeringen t.b.v. een hogere page ranking.
  • Tekstuele invulling om o.a. de leesbaarheid te optimaliseren.
  • Technische invulling zoals meta description en andere fijne kneepjes van het vak.
SEA
  • betaalde advertentiecampagnes t.b.v. conversie optimalisering
  • Display campagnes – adverteren in visuele vorm
  • Search campagnes – adverteren op gerelateerde zoekwoorden/zinnen
  • Remarketing campagnes – adverteren op eerdere bezoekers van een website

DATA IS KEY TO RESULT

Data-analyse

Door aandachtig de campagnes bij te houden en de opgedane resultaten/data te analyseren geeft 2kwadraat per evaluatiepunt een advies aan de klant. Wij laten je graag weten wat voor bijzonders wij gezien hebben tijdens de eerste draai van jouw campagne. Welke conversies zijn het meest behaald en hebben de laagste cpc? Wij weten het allemaal en passen aan de hand van onze analyse en jouw goedkeuring de campagne aan waar nodig.   

Conversie optimalisatie

A.d.h.v. de opgedane kennis die behaald is door het analyseren van de campagnes kunnen we verwachtingspatronen schetsen. Zodra wij het gedrag van de consumenten in de loep hebben zijn wij experts in het aanpassen van de campagne voor lagere kosten per conversie en conversie frequentie optimalisering. Je voelt je net big brother over jouw consumenten, niets ontgaat je.

 SEO / SEA voor wie?

Search Enging Optimization & Advertising is voor iedereen geschikt die zijn vindbaarheid in de zoekmachines wil optimaliseren of producten/diensten a.d.h.v. bepaald zoekgedrag aan de consument wil aanbieden. Door de efficiënte kostenverantwoording (je betaald Google namelijk alleen per click en niet per vertoning) en de uitgebreide segmentatie mogelijkheden zijn deze tools onmisbaar om de huidige digitale consument te bereiken.

Van branding campagnes tot aan het converteren van ingevulde inschrijfformulieren van de plaatselijke tafeltennisbond. Wij fixen het! Of je nu een multinational bent of een startende kapper om de hoek… het maakt ons allemaal niets uit! Ieder verhaal is uniek en iedere content die een uniek verhaal verteld dient uniek gemaakt te worden!

Vindbaar zijn op het grote digitale landschap?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk

Adres

Hogerwerf 7
4704RV Roosendaal
Nederland