De Weide Tafel

Een lang gekoesterde droom vormgeven! Een cateringbedrijf die catering als een zintuigelijke verrijking van feestelijke belevenissen ziet, voorzien van een unieke (online) merk identiteit.

Francien is één van die gedreven dromers & doeners die de handen ineenslaat en voor haar droom wilt vechten. Haar droom? Een eigen cateringservice die met kwalitatieve ingrediënten/producten en verregaande persoonlijke aandacht het wow effect creëert. Al vanaf de eerste intake was duidelijk dat Francien bereidt was alles te geven voor haar droom. De motivatie en ambitie spatten van het gesprek. Voor ons een perfect beginpunt van onze reis.

Heritage

Francien wil met haar merk “de Weidetafel” niet zomaar het zoveelste cateringbedrijf zijn. Zij hecht waarde aan de beleving waar haar catering een toevoeging aan is. “Mijn catering is een zintuigelijke verrijking van de aangeboden belevenis.” Zo voel ik het ook echt verzekerd Francien. Ik wil dat mijn catering een extra verlengstuk van het evenement, feest of borrel is en niet zomaar een toevoeging.

2kwadraat heeft de opdracht op zich genomen om aan deze mooie en sprekende insteek extra aandacht te besteden. We willen de liefde voor de catering, de verregaande persoonlijke aandacht en ambacht duidelijk voelbaar maken wanneer je in aanmerking komt met het merk “de Weidetafel.”

The Journey

Wanneer een onderneemster een duidelijk beeld heeft van haar droom is het een flinke uitdaging om deze ook de daadwerkelijk gewenste identiteit te geven. Om tot de gewenste kleuren, vormen en feel te komen moesten we diep graven bij Francien. Gelukkig stelde zij zich hiervoor open en realiseerde we een online identiteit waar Francien trots op is

2kwadraat ontwikkelde een logo system, digital styleguide, website en social mediakanalen voor de Weidetafel waar het gevoel van persoonlijke aandacht, verse producten, passie voor eten en catering direct te voelen is. De identiteit nodigt uit om de producten en het aanbod van Francien te bekijken. Het enthousiasmeert je en vraagt naar meer. Je wordt nieuwsgierig van het aanbod dat de Weidetafel te bieden heeft.

PLOT

Door goed naar Francien te luisteren en haar droom visueel te maken heeft Francien een boost in energie gekregen. Ze geeft aan ontzettend trots te zijn op haar uitstraling en het gevoel te hebben dat ze start met een professionele uitstraling. Iets wat niet veel starters kunnen zeggen. Laat dit nou precies de reden zijn waarom wij het 2kwadraat starterspakket ontwikkeld hebben 😉

De kleuren en typografie die gebruikt is geeft de Weidetafel een vriendelijk en toegankelijk gevoel. Als ontvanger geloof je wat er op de onlinekanalen gecommuniceerd wordt en voel je de passie voor goede, zintuigelijk verrijkende catering. “Precies wat ik wilde!”

“De Weidetafel, vooral genieten!”

The story

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ga een gratis en vrijblijvend gesprek aan met Danny. Samen maken we een sterk merk.

2kwadraat danny

Danny Windsant

Strategic Director