Bel 0657545746
Natuurijk en Mooi
WEBSITE | SOCIAL MEDIA | LOGO

Natuurlijk en Mooi

Esthetische kliniek

BRIEF

P. Khalili is een hardwerkende ambitieuze cosmetisch huisarts met prachtige Iraanse roots. Haar ambitieuze plannen galmden door onze trommelvliezen tijdens ons eerste telefoongesprek. Ze deelde haar plannen om een esthetische kliniek in Fijnaart te openen voor kleine chirurgische behandelingen. Een steriele maar warme kliniek waar esthetische ongemakkelijkheden op een effectieve wijze verholpen worden.​

SCOPE OF PROJECT
Social Media
Webdesign
Logo
Starterspakket

WEBSITE 

Delen:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

CHALLENGE

Ondanks de mooie plannen die zich voornamelijk in het hoofd van Khalili afspeelde was er niets tastbaars. Er was een bepaald idee maar de exacte positionering en uitstraling waren de ontbrekende puzzelstukken van dit project. 2kwadraat kreeg de opdracht om binnen een vrij korte projecttijd een gepast branding pakket en positionering advies te realiseren.

#A56570

#F1CEBA

#000A3F

#F2F2F2

2kwadraat
2kwadraat

GOAL

Uit de briefing en gesprekken met Khalili werden de belangrijkste prioriteitspijlers opgemaakt:

  1. betrouwbaarheid en vertrouwen uitstralen
  2. ervoor zorgen dat er uniformiteit in deze uitstraling gerealiseerd wordt.

De toegankelijkheid van de kliniek dient daarnaast door vertaald te worden op alle online raakvlakken met de kliniek.

UNIQUE SOLUTION

2kwadraat realiseerde een op maat gemaakt “starterspakket” waarin de brand identity van Natuurlijk & Mooi op alle online raakvlakken visueel versterkt is. Een compleet branding pakket waar de visuele en tekstuele presentatie van Natuurlijk en Mooi op passende wijze tastbaar gemaakt is.

De tone of voice in zowel tekst als beeld is samengesteld op basis van de identiteit van de esthetische kliniek. De uniformiteit in de visuele uitstraling en teksten over alle kanalen zorgen voor herkenning bij de consument. Nog belangrijker is dat het gewenste gevoel van betrouwbaarheid en natuurlijk ogende eindresultaten ervaren wordt door de consument bij het in aanraking komen met de online identiteit van Natuurlijk en Mooi.