Benhaddou

Benhaddou

Khalid Benhaddou is de bekendste imam uit België. Als bekende Belg, wilde Khalid zijn herkenbaarheid terug laten komen in een logo. Khalid schrijft boeken en vind hij het belangrijk om in contact te blijven in zijn rol als imam. Hij wordt door velen gezien als een inspirator die de 2 verschillende werelden waarin hij is opgegroeid dichter bij elkaar wilt brengen.

THE CHALLENGE

Belg, Vlaming, Marokkaan en moslim.

Het zijn deze kernwoorden die Khalid omschrijven als persoon en zijn identiteit vorm geven. Nadenken, analyseren, gerede twijfel en dialoog vormen een combinatie die hem als persoon typeren. Khalid wilt die 2 werelden dichter bij elkaar brengen en tevens wilt hij zichtbaar zijn.

THE SOLUTION

Khalid richt zich dan ook tot een heel breed publiek. Hij wilt zich nederig opstellen als zoekende moslim, ten dienste van de gemeenschap. Eigenlijk tracht hij voortdurend om een toegankelijke brug te leggen tussen de Koran die sinds zijn kindertijd onlosmakelijk een deel van hem is geworden en de Europese/mondiale maatschappij waarin hij leeft. Hierbij hebben we een logo ontwikkeld die zowel zijn Arabische en Westerse achtergrond duidelijk naar voren laat komen.

De tekst : Belg, Vlaming, Marokkaan en moslim. staat centraal waarvoor Khalid staat. Het is het doel om de 2 contradicties harmonieus met elkaar om te laten gaan. Hierna hebben we voor Khalid een website gemaakt, die aansluit op zijn verhaal. Door middel met onze SEO-technieken hebben we ervoor gezorgd dat Khalid #1 staat op Google Search.

2kwadraat
Khalid Benhaddou

Concept

In het logo is zijn naam in het Arabisch verwerkt. Het gehele logo bestaat uit de letter K. Dat is de beginletter van zijn naam, Khalid. Zo hebben we de 2 contradicties harmonieus in elkaar laten opgaan. Met als doel dat iedereen zich in het logo kan herkennen.

2kwadraat

Diensten

Om een passend platform te realiseren hebben wij van 2kwadraat ervoor gezorgd dat zijn nieuwe website als een open visitekaartje dient. Dankzij de SEO optimalisatie die op zijn website is doorgevoerd, is Khalid makkelijk online vindbaar.