Bel 0657545746

ONLINE

Online

Het digitale online landschap is groter dan ooit! Vertaal jouw brand-identity in een online experience op ieder denkbaar digitaal raakvlak.

De identiteit en het verhaal van een sterk merk, dient juist te worden vertegenwoordigd. Dit moet in alle online communicatie gebeuren, waar de consument in aanraking komt met jouw merk. 2kwadraat gaat op zoek naar de “Why” van jouw organisatie. Oftewel; de drijfveer van het merk! Wij zorgen ervoor dat jouw identiteit door de ontvanger herkend wordt en dat de gewenste latente emotie bij de consument wordt aangewakkerd.

Dit doen we door de identiteit van jouw merk te vertalen in een herkenbare visuele en tekstuele presentatie. Een consequente en herhalende communicatie van jouw merk-identiteit, zorgt voor herkenning bij de consument en maakt van hen betrokken deelnemers. Zij kunnen zich  identificeren met jouw merk. Deze betrokken deelnemers worden in verloop van tijd fans van jouw merk, waarmee jij een  relatie tussen consument/fan en merk realiseert.

Daarnaast zijn de digitale raakvlakken de juiste raakvlakken om conversies te realiseren. Wij geloven dat iedere consument binnen maximaal 3 clicks bij zijn of haar gewenste conversie dient te komen. Zowel op mobile als op desktop. Door gebruik te maken slimme wireframes, zorgen wij ervoor dat jouw klant binnen 3 clicks een dienst, service of product kan afnemen.

Onze specialiteiten:

Corporate pages
One Pager
Product pages
Webshops
Applicaties
UI & UX
Webdesign

Website

Een website kan gezien worden als het digitale visitekaartje van jouw merk. Echter is naar onze mening deze definitie niet voldoende. Je wilt namelijk naast het door vertalen van jouw merk-identiteit, ook de gewenste conversies bewerkstelligen. Wij zien een website daarom als een tweeledig raakvlak tussen consument en merk.

Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn storytellers en brand creators dus uiteraard hechten wij veel waarde aan de juiste vertaling van de merk-identiteit via de website. De gewenste op te wekken emotie opwekken bij de consument of in dit geval bezoeker heeft altijd onze prioriteit. We bedoelen met tweeledig enkel dat de commerciële en converterende waarde van de site niet uit het oog verloren gaat. Simpelweg gezegd: Wij scoren!

 

Webshop

Een webshop is bijna niet meer weg te denken voor de ondernemer van nu. Steeds meer type artikelen of diensten worden online aangeschaft door de consument. Van de dagelijkse boodschappen tot aan producten die wellicht te gek zijn om te verzinnen. Alles is tegenwoordig online beschikbaar voor de consument. Het voordeel daarvan is dat jij als ondernemer met jouw producten of diensten altijd open bent en de consument altijd kan voorzien van zijn gewenste producten.

App

Een app is een  software applicatie, waarbij merken inspelen op het groeiende gebruik van telefoons en tablets bij de consumenten. Steeds vaker zien we dat er gebruik gemaakt wordt van tablets of mobiele lanschappen. Met een app speel je in op het veelvuldige gebruik van deze platformen.

Een applicatie kan gerealiseerd worden om verschillende beweegredenen. Je kan vanuit jouw merk de consument willen informeren of een bepaalde service bieden. Steeds vaker zien we ook dat de consument aankopen wenst te doen d.m.v. een applicatie. Applicaties hebben een voordeel dat ze zo persoonlijk mogelijk gemaakt kunnen worden voor de consument. Ze zijn gebruiksvriendelijker voor de consument dan een webshop of site.

Bekijk onze digitale diensten voor een meer uitgebreidere uitleg. Uiteraard zitten we altijd klaar om vragen te beantwoorden en zijn we slechts 1 klik of een telefoontje van je verwijderd.

Klaar om jouw merk te versterken op het digitale landschap?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk