CONTENT

Foto & Video 

Foto & video, voor wie?

Foto & Video is voor iedereen geschikt die gepersonaliseerde content wenst te realiseren. Of je nu een multinational bent of een startende kapper om de hoek… het maakt ons allemaal niets uit! Ieder verhaal is uniek en iedere content die een uniek verhaal verteld dient uniek gemaakt te worden!

Foto en video, hoe maken we die?

Samen met de talenten in ons team realiseren wij een perfecte match tussen merk-identiteit en content. Een fotoreportage of een corporate video dienen in onze ogen altijd het verhaal van het merk te transpireren. Bij aanraking van de doelgroep met de content moet een duidelijk gevoel/emotie opgewekt worden. De storytellers en video/fotografen van 2kwadraat creëren passende content die bijdraagt aan de gewenste conversie of het verhaal dat je wilt vertellen.

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant. Elk project begint met een analyse waarin we samen met jou (de klant) bepalen wat belangrijk voor jou is, welk doel de content voor jouw merk heeft en wat de toevoeging van de content voor jouw merk of consument dient te zijn.

Onze specialiteiten:

Corporate fims
Copywriting
Corporate fotoshoots
Content guidelines
SEO
SEA
Content strategy

Foto en video, de basiselementen.

Een goede foto of video vertelt het verhaal van jouw merk. Het gewenste gevoel dat je gekoppeld wilt zien aan jouw merk wordt onbewust opgeroepen bij de ontvanger. De content is identificeerbaar aan jouw merk en uniform aan de uitingen die jouw merk eerder geuit heeft en later zal uiten.

Eigen persoonlijke content geeft een optimale kans om jouw content in te vullen zoals jij zelf wenst. Om deze reden adviseren wij altijd om met eigen content te werken i.p.v. stockfoto’s.

Social media

Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar zonder tussenkomst van een professionele redactie gebruikers de inhoud verzorgen. Er vindt voornamelijk interactie plaats tussen de gebruikers van het media.

Als merk kan je perfect inspelen op deze interacties tussen de gebruikers. Je kan ze een reden geven te reageren op jouw uiting. Social media biedt tal van mogelijkheden om als merk jouw product of dienst in de zogenoemde discussiegroep te gooien. Daarnaast dienen social media kanalen als een verlengstuk van jouw communicatie uiting en kunnen ze niet meer ontbreken in een hedendaagse marketingmix.

De content die jouw merk op social media communiceert komt dicht bij de ontvanger en zegt veel over jouw merk. Meer dan je wellicht verwacht!

Via foto & video jouw corporate story vertellen?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk

Adres

Hogerwerf 7
4704RV Roosendaal
Nederland