Bel 0657545746

CONTENT

Content

De gewenste emotie bij de consument opwekken door het gebruik van brand-id matchende beelden en teksten.

 De identiteit en het verhaal van een sterk merk dient vertaald te worden op alle online en offline raakvlakken waar de consument in aanraking komt met het merk. 2kwadraat gaat op zoek naar de “Why” van jouw organisatie. Oftewel; de drijfveer van het merk! Wij zorgen ervoor dat deze identiteit door de ontvanger herkend wordt en dat de gewenste op te wakkeren emotie bij de consument gerealiseerd wordt.

 

Onze visuele en tekstuele experts gaan vervolgens aan de slag met een guideline hoe jouw merk beeld en tekst gaat inzetten om die emotie op te wekken. Geloof ons, het zit hem in de kleine dingen. Modellen die in de camera kijken of juist niet, gedragsregels in teksten als jij of u en passende search engine campagnes met de juiste tone of voice. Een mix tussen gedrag, tekst en beeld is de key element naar waardevolle content.

Onze specialiteiten:

Corporate fims
Copywriting
Corporate fotoshoots
Content guidelines
SEO
SEA
Content strategy

Foto & Video

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden is een algemeen gezegde. Zeker in de huidige vlugge digitale wereld waar de mens zich op dit moment in bevindt is het belangrijk om in 1 oogopslag de aandacht te trekken. Dit doe je door een passende match tussen jouw brand identity en uitingen/ content te bewerkstelligen. Foto en video zijn hierin onmisbaar!

De content die jouw merk communiceert zegt veel over jouw merk. Meer dan je wellicht verwacht! Onbewust wordt door de ontvanger van de uiting namelijk een gevoel gerealiseerd zodra hij in aanraking komt met de uiting. Als merk wil je dat deze opgewekte en onbewuste emotie een emotie is die overeenkomt met de waarden en identiteit van jouw merk. Je wil identificatie tussen ontvanger en merk realiseren. Een sterke identificatie vormt de ontvanger om tot een betrokken deelnemer en op langer termijn een fan van jouw merk.

Social media

Sociale media is een verzamelbegrip voor online platformen waar zonder tussenkomst van een professionele redactie gebruikers de inhoud verzorgen. Er vindt voornamelijk interactie plaats tussen de gebruikers van het media.

Als merk kan je perfect inspelen op deze interacties tussen de gebruikers. Je kan ze een reden geven te reageren op jouw uiting. Social media biedt tal van mogelijkheden om als merk jouw product of dienst in de zogenoemde discussiegroep te gooien. Daarnaast dienen social media kanalen als een verlengstuk van jouw communicatie uiting en kunnen ze niet meer ontbreken in een hedendaagse marketingmix.

De content die jouw merk op social media communiceert komt dicht bij de ontvanger en zegt veel over jouw merk. Meer dan je wellicht verwacht!

SEO / SEA

Als eerste vindbaar in Google en de overige zoekmachines. Dat klinkt als de natte droom voor heel veel ondernemers! Uiteraard is dit ook een zeer belangrijke tool. Je hebt niets aan een website van jouw merk als hij slecht vindbaar is. Daar zijn we het allemaal wel over eens denken wij.

SEO – Search Engine Optimization

Een goede page rank is cruciaal om organisch op een hogere plaatsing in de zoekmachines te komen. Om een goede page rank te realiseren dient jouw website of webshop zowel qua leesbaarheid als technische invulling te voldoen aan een aantal criteria waar Google jouw pagina op toets.

SEA – Seach Engine Advertising

De naam zegt het al. SEA betreft de betaalde mogelijkheid om te adverteren in zowel search als display vertoningen. Onze experts en E-commerce specialisten zijn op de hoogte van alle laatste technische ontwikkelingen. Hun handen jeuken om resultaten te behalen voor een zo’n laag mogelijke cpc (cost per click).

Bekijk onze content diensten voor een meer uitgebreidere uitleg. Uiteraard zitten we altijd klaar om vragen te beantwoorden en zijn we slechts 1 klik of een telefoontje van je verwijderd.

Een match tussen brand-identity en content nodig?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk