APP

Applicatie

App, wat is dat?

Een app is een kleine softwareapplicatie, waarbij merken inspelen op het groeiende gebruik van telefoons en tablets bij de consumenten. Steeds vaker zien we dat er gebruik gemaakt wordt van tablets of mobiele landschappen. Met een app speel je in op het veelvuldige gebruik van deze platformen.

Een applicatie kan gerealiseerd worden om verschillende beweegredenen. Je kan vanuit jouw merk de consument willen informeren of service bieden. Steeds vaker zien we ook dat de consument aankopen wenst te doen d.m.v. een applicatie. Applicaties hebben een voordeel dat ze zo persoonlijk mogelijk gemaakt kunnen worden voor de consument. Ze zijn vaak gebruiksvriendelijker voor de consument dan een webshop of site.

2kwadraat richt zich voornamelijk op de volgende 3 vormen van apps:

1

Native app

Platformafhankelijke versie van een toepassing voor een smartphone

2

Web app

Mobiele versie van jouw website

3

Hybrid app

Afhankelijke versie met invulling vanuit een website

1

Native app

Platformafhankelijke versie van een toepassing voor een smartphone

3

Hybrid app

Afhankelijke versie met invulling vanuit een website

2

Web app

Mobiele versie van jouw website

Een app is in onze ogen een ontzettend persoonsgebonden product. Zowel voor de consument als voor jouw merk. Apps bieden een optimale mogelijkheid om jouw brand experience door de consument te laten beleven. Gebruiksvriendelijkheid, daadkracht en tone of voice in zowel tekst als beeld zijn hierin key elements.

App, hoe maken we die?

Maak je in het begin klaar voor een stapel vragen van onze kant. Elk project begint met een analyse waarin we samen met jou (de klant) bepalen wat belangrijk voor jou is, welk doel de app voor jouw merk heeft en wat de toevoeging van deze app voor jouw merk of consument dient te zijn.

2kwadraat gaat nadat we kennis gemaakt hebben met jouw brand  aan de slag met een schets. Deze schets noemen we een wireframe en User Interface, deze dient als de schematische informatiestructuur (AI) van jouw applicatie.  Zo brengen we het gewenste einddoel en de gebruiksvriendelijkheid van jouw app in kaart.

Onze specialiteiten:

Corporate pages
One Pager
Product pages
Webshops
Applicaties
UI & UX
Webdesign

App, de basiselementen.

Een goede app bevat een combinatie van elementen die leiden tot succes. De meningen over welke elementen een goed werkende app moet bevatten zijn zeer uiteenlopend. Wij geloven in de perfecte mix tussen:

1

Vertalen van de merk-identiteit

2

User Experience

3

Android & iOS

4

Overal toepasbaar

5

Analyse van data

1

Vertalen van de merk-identiteit

3

Android & iOS

5

Analyse van data

2

User Experience

4

Overal toepasbaar

Brand experience.

Waar consumenten vroeger fysiek naar een winkel moesten om ondergedompeld te worden in de brand experience van een merk kan dit tegenwoordig perfect op hun beeldscherm. 2kwadraat zorgt ervoor dat de look, feel en experience van jouw webshop matcht met het gevoel dat je wilt uitstralen.

Easy to use.

Een goede webshop geniet een ideale user experience. De consument moet makkelijk zijn conversies voltooien en dient z.s.m. bij de juiste conversie te geraken. Door onze sterke wireframes en UI/UX controle die we maandelijks uitvoeren weten wij precies welke kleine aanpassingen op jouw webshop voor nog meer tevreden klanten en conversies gaat zorgen.

De huidige online consument bevindt zich overal en nergens. Waar de consument ook is of welk platform hij ook gebruikt om jouw webshop te bezoeken. Jouw merk en zijn producten moeten altijd toegankelijk zijn. Buiten een goede gebruiksvriendelijkheid is het voor ons een zeer belangrijk aspect dat jouw webshop doet wat hij belooft in iedere denkbare situatie op ieder denkbaar mobiel platform. Al onze webshops werken even goed op desktop als op mobile.

Quick changes.

Een webshop moet geen ingewikkelde dataspaghetti zijn waardoor jij alleen bij ons terecht kan om een nieuw product te uploaden of een korting toe te voegen. 2kwadraat maakt de webshop ook voor jou als eigenaar van de webshop zeer gebruiksvriendelijk. Wijzigingen doorvoeren en reageren op binnenkomende vragen moet een verrijking zijn, niet een overwinning.

Data!

Onze e-commerce specialisten lopen warm voor data. Iedere vorm van data is bruikbarre data. Zo voegen we automatisering processen toe met betrekking tot de voorraad en betaalmethodes van jouw webshop. Zorgen we ervoor dat je alles te weten komt wat je te weten mag komen van jouw consumenten en zetten we deze informatie om in bruikbare data. We kunnen alles automatiseren voor je! Vraag ons naar de mogelijkheden als je specifieke wensen hebt, we sparren altijd graag om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

App, voor wie?

Een app is voor iedereen aan te raden die online zijn of haar producten/diensten aan wilt bieden aan de consument. Of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren multinational, het maakt ons allemaal niets uit! Wij hebben voor iedereen de gewenste digitale oplossing. Wij maken de meest optimale webshop voor jouw brand.

Is een app jouw merk zijn volgende digitale raakvlak?

Samen met ons team werken wij met veel passie en kennis aan je merk

Adres

Hogerwerf 7
4704RV Roosendaal
Nederland