Bel 0657545746
reclamebureau 2kwadraat
VAN DER VALK
BRANDING | EVENTS

HOTEL VAN DER VALK

BRIEF

Hotelketen Van der Valk is een gevestigde naam in Nederland en Belgïe. Het management van Van der Valk Tiel benaderde ons met de vraag om ondersteuning bij hun evenementen. De faciliteiten die bij het Van der Valk hotel Tiel aanwezig zijn zijn optimaal voor een professionele dienstverlening tijdens evenementen. Het ontbreken van een evenementenkalender en de juiste aanpak hiervan was iets dat het management van Hotel Tiel graag wilde aanpakken.

SCOPE OF PROJECT

Events
Branding
Design

 

Delen:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin

CHALLENGE

De uitdaging in dit project zat hem in het feit dat Van der Valk hotel Tiel al meerdere zakelijke evenementen organiseert maar nu juist de publieke evenementenmarkt wilt bestormen. Een zeer belangrijke pijler bleek dat de kwaliteit die het hotel uitademt door vertaald dient te worden naar de publiekelijk toegankelijke evenementen die in het hotel zullen plaatsvinden. Dit heeft consequenties voor de concepting en de marketing van alle evenementen die de evenementenkalender zullen invullen.

Wij werden bedolven met enthousiasme vanuit het management van hotel Tiel. Met onze jarenlange ervaring in het vermarkten van evenementen i.c.m. de technische en organisatorische krachten van Betuwe Events konden we niet wachten om te beginnen aan deze projecten. 

Reclamebureau 2kwadraat

GOAL

Het eerste doel dat wij onszelf stelden was om de uitstraling van de evenementen te laten matchen met de kwalitatieve uitstraling van de hotelketen zelf. Aangezien dit een zeer belangrijke pijler bleek is hier ook veel aandacht aan besteedt. Hierbij wilde wij dicht bij het imago van Van der Valk blijven en zorgen voor een duidelijke corporate branding match tussen evenementen en het hotel zelf.

Een ander opgesteld doel was om een de evenementenkalender te vullen met evenementen die een toevoeging bieden aan de doelgroep van Van der Valk Hotel Tiel.

UNIQUE SOLUTION

Na nader onderzoek in de doelgroep van Van der Valk Hotel Tiel zijn er matchende evenementen/ concepten gepresenteerd aan het management. Nadat de concepten en de uitstraling ontworpen waren zijn we begonnen met het bepalen van de gewenste marketingmix van de evenementen. Daaropvolgend is een cross mediale campagne ingezet om de doelgroep overal en altijd te kunnen bereiken en in aanraking te laten komen met evenementen in hotel Tiel.

Met Hotel Tiel is een landurige samenwerking samengesteld tussen 2kwadraat, Betuwe Events en Hotel Tiel. Het doel van deze samenwerking is om langdurige kwalitatieve evenementen te realiseren en vermarkten die een bijdrage leveren aan de beleving van het hotel.